LECTORI SALUTEM

Posted on jul 21, 2016

foto Airbus

foto Airbus

Het spijt mij verschrikkelijk maar ik heb al te lang mijn lezers op aeroscript.be op hun honger gelaten maar dat komt omdat ik erg druk in de weer ben met :

⊕ het ‘Jubelboek 100 Jaar Airport Kortrijk’ in opdracht van airport community EBKT (bestellen kan met een mail aan  raf@ghekiere.be). Het boek is een uitgave van Stichting Kunstboek, Oostkamp – what’s in a name

⊕ het ‘FAS-INFO magazine’ met een volledige make-over en geheel in kleur (lidmaatschap+magazine via mail aan fas-info@hotmail.com

⊕ ambassadeur voor Skywonder, een gebeuren bij Xpo Kortrijk, maart 2017 (www.skywonder.aero)

Bij deze zonnige dagen, rest mij niets meer dan iedereen een aangenaam en deugddoende vakantie toe te wensen! Zelf heb ik geen dagen verlof meer, alle dagen zijn nu immers vakantie. Ja, een gevorderde leeftijd brengt dit onvermijdelijk met zich mee.