De mooiste foto (11)

Posted on mrt 6, 2016

 

image001

 

Geregeld zien we foto’s opduiken waarbij we meteen de link leggen. Zo-ook met de foto die Jef Pets gisteren(5 maart) op Antwerpen nam en op zijn website plaatste: lunak.be Op de foto zie je twee vliegtuigen van vroeger en nu. Ze hebben één raakpunt gemeen: ze vliegen/vlogen beide naar Berlijn (dixit Lieven Lavaert, Captain/Instructor bij Jetairfly).

Nu is vliegen met Jetairfly van hieruit naar Berlijn voor iedereen betaalbaar, zowat 50 euro H/T en comfortabel. Met de P-51 “Mustang Scatt VII” is ook een hop in de lucht immens aan te bevelen maar aandacht ! : “dit ontvet de geldbeugel” … maar wat ’n waar genoegen krijg je voor je geld ! Vliegen in de Mustang is een fabuleus gebeuren, waarvan akte. Een trip naar Berlijn ondernemen is evenzeer een aanrader.

Beide toestellen samen op een foto vereeuwigd: vroeger en nu, daarvoor moet je als fotograaf op de gepaste plek aanwezig zijn, daar was Jef inderdaad. Mooi!

 

Noot: De P-51 Mustang op de foto werd gevlogen door Robin Olds, USAF. Op 7 mei komt dochter Christina naar Wevelgem voor een babbel over haar held (18u). Info: P-51@disc.be