De mooiste foto (7)

Posted on jun 7, 2015

Keith_lores

 

Keith Wilson. Blij dat ik de aangename, bekwame topfotograaf al ken van toen hij de PR verzorgde voor de firma GROB en er in diezelfde jaren negentig al een fabuleuze tentoonstelling liep van hem in het RAF Museum Hendon in London.

Ik ben de man recent misgelopen op de Aero Expo Sywell, UK. De foto die hij op 30 mei 2015 aldaar nam van de eigenaar in zijn FOX-zweefvliegtuig, is perfect. Een beetje overdaad aan sponsorkleuren maar geen mens die daar om maalt. Ze zijn bovenop de vleugels alsnog doorsneden door de luchtremmen.

Keith is een meester in het aanwenden van het (Engels) landschap. Hier zijn het een mooie gele strook koolzaadveld en een langgerekt, boonvormig meertje die het doen. En dan die brede smile op het gezicht van zweefvlieger Guy Westgate; subliem gecapteerd.

PS. Recent stonden er in één en dezelfde maand, foto’s van Keith in niet minder dan tien luchtvaartmagazines wereldwijd. Super !

keith_ten