PRIMEUR … !

Posted on apr 13, 2015

 

PIPISTREL_AERO_0 LORES Morgenavond slapen we aan het Bodenmeer in Zuid-Duitsland. De place-to-be in de komende week: AERO Friedrichshafen (15-18/4). De naam klinkt als een klok, de beurs is een kanjer van een feest voor de general-aviation-minded people. Ook ik ga er al vele, vele jaren heen om er mijn vliegershart op te halen.

De eerste zin van mijn artikel hierover, is al neergeschreven. Een goede eerste zin staat garant voor een mooi verteld verhaal. En het zijn nu juist verhalen die de media  graag publiceert en daar kan ik als de beste mee over weg (…) Die eerste zin gaat trouwens over wie ontegensprekelijk de belle zal zijn van het AERO-bal anno 2015.

Heel leuk is dat er een vervolg wordt gebreid aan het Zuid-Duitse Salon. Eén schone van het bal gaat volgende maand op tournee en doet daarbij onze contreien aan waaronder de  luchthavens van Antwerpen en Kortrijk.

Meer berichtgeving hierover volgt deze week vanuit de AERO zelf. Elke dag  opnieuw. Will keep you posted over die éne schone die onze richting uit komt. Spannend, zeg !