AERO op VRIJDAG

Posted on apr 17, 2015

AERO_Panthera

Doctor my eyes!, is wat Jackson Browne op een bepaald ogenblik in een popdeuntje zingt en daar zijn we nu ook aan toe. De ogen zijn op zo’n wijze overweldigd van al dat luchtvaartgeweld dat de hersenen niet meer volgen. Maar wij geven niet op, we gaan pas morgen weer op huis af.

Indrukwekkende cijfers alweer voor deze AERO. Zo’n 630 standhouders uit 35 landen geven present in elf zalen, met in de open lucht een static display op een oppervlakte van zo’n acht km2. Een Zeppelin kruist gedurig boven de hoofden (met betalende passagiers) en als nieuwe vliegtuigen te veel geld kosten, vallen er ook fijne 2de hands toestellen te bekijken.

En dan nu de belle van het bal. En ze komt naar U toe. De Pipistrel Panthera gaat op tournee in de Benelux en doet Antwerpen/Deurne aan op 15 mei 2015 maar komt eerst op Hemelvaartdag 14/5 naar Kortrijk/Wevelgem.

Gegadigden om de Panthera te zien (en te vliegen) surfen naar iFly.eu om aldaar het contactblad in te vullen en door te sturen.