KNAP

Posted on mrt 9, 2015

73Ook recent de vraag gelezen op smoelenboek? Waar een mooie pilotenvest kopen?

Recent was ook ik op zoek naar zo-iets en in Australië vond ik echt mijn gading, maar duur, verschrikkelijk duur wegens de nomex-structuur en de verzendkosten.

Eén respons op FB was het helemaal: voor ouwerwetse vliegersvesten à la USAF surf je best naar leather.com

Gek eigenlijk om zoveel geld uit te geven als je niet eens prof-vlieger bent, zoals ik, of piloot van een vliegtuig met open cockpit, of luchtvaartfotograaf vanuit een open kabine.

Gek  want hier bij ons hebben we Joachim van pilotgear.be (webshop voor piloten) in Ternat die elementaire zaken voor piloten verkoopt. Onder die elementaire items ook pilotenvesten. Ik bestelde er eentje voor mij, maar nu komt Joachim donderdag 12 maart om 11 uur mij en grotere maat brengen naar Kortrijk Wevelgem in de luchthavenhal. Wie wil dat Joachim een of ander meebrengt voor hem/haar, surf naar pilotgear.be en geef uw bestelling door op 0475 48 29 30.