LOST & FOUND

Posted on sep 30, 2014

Nicolas Ivanoff (FRA) - Lifestyle

 

Ach, de NMBS. Geloof maar niet dat die je op tijd ter bestemming brengen. Het werd dus spurten om nog het vliegtuig te halen. Aan de grenscontrole deed ik op verzoek, voor het eerst mijn horloge uit om deze in de blauwe bak te deponeren. Gehaast gritste ik alles uit de box zodra die uit de x-ray-tunnel kwam maar niet mijn horloge die mij zo dierbaar is. Pas laat in  de heenvlucht merkte ik het pijnlijke verlies. Een lang weekend zonder uurwerk … MAAR. Bij aankomst huiswaarts op Brussel Nationaal, vier dagen later, diepten de mensen van Lost and Found, mijn horloge netjes uit een plastic zak. Ik was op slag een heel gelukkig mens met het terugkrijgen van mijn uurwerk, een HAMILTON nota bene. Dat noem ik nog ’s een prima service. Niet zo bij SNBA, want geen excuses gehoord voor de  verlate terugvlucht. Leve de Kleine Luchtvaart !