ANTHONY IS EEN SIMBA

Posted on jul 19, 2014

DSCN4246

Beste Anthony. Ik ben nog niet tot een overeenkomt gekomen met je ouders. Ik wil je immers omdopen tot Jan. Jan Zonder Vrees. Ik vond het leuk hoe mensen reageerden op mijn stout geschrijf dat jij bang zou zijn voor het avontuur dat op 18/7 startte. Maar lieve mensen, dat was een grapje, want geen groter leeuw dan Anthony te vinden hier in vliegersland. Dus, Anthony, mijn excuses … Intussen hang je nu ergens boven Egypte en als ik de kaart van  Africa bezie en jullie route, WAW, wat een avontuur staat er jullie te wachten. Fijn dat wij mogen meeleven via FB. Keep on rocking in the free world. BTW. Het was tof om jullie uit te zwaaien. Zo’n kist, zo’n vlieger, zo’n enthousiasme, zo’n kunde, zo’n entourage. Wat wordt dat een fantastische Geronimo-productie voor straks op de televisie. En je kompanen zullen goed werk leveren. Als de nood het hoogst is, is elke druppel van tel. Ook zo in de vliegerij, Anthony, je weet het wel, never fly on fumes. See you.