Nostalgie

Posted on mrt 22, 2014

Hoera voor de aandachtige lezer. In aeroscript.be valt te lezen dat ik ooit een stuk meteo schreef voor een leerboek van Aero Brabant, Nederland onder de nom de plume Steven Wullok. Ik bezit daar niks meer van, zelfs niet veel herinneringen eraan. Het moet immers aan het einde van de jaren tachtig zijn geweest toen  ik nog geen dertiger was.  Maar één lezer wist nog dat de drie uitgaven op zijn zolder lagen, misschien een beetje muf -maar geen erg- en prima gekaft in doorzichtig plastic. Hij stuurde ze mij gratis toe. Je kan je voorstellen wat me overviel toen ik het postpakje opende. Nostalgie, en zeker ook een beetje fierheid. Reliek uit oude tijden toen ik nog teksten schreef op een tikmachine. Dank U aandachtige lezer! (foto Manu Godfroid)

)15032014822