De mooiste foto (1)

Posted on mrt 11, 2014

Ongetwijfeld is dit het  beeld dat alles zegt over luchtvaart. Het is  alleszins de mooiste foto die ooit onder mijn ogen kwam en geloof me ik zag er al vele. De vlieger geniet duidelijk van de laagstaande zon boven een mooi voorjaarslandschap maar ook de ernst die het vliegen met zich mee brengt,  staat op zijn gelaat te lezen. Verder is de foto verdomd goed gekadreerd en is de cocon in het vliegtuig zelf, precies een gezellig nest. Zo moet luchtvaart zijn: romantisch maar evenzeer en vooral een ernstige bedoening. Het is zo dat  het beeld bij toeval is ontstaan. Het is een snapshot uit  een filmpje, zo laat Scott van Propeller/Wevelgem  weten. Scott is de man in het vliegtuig. Van snapshot tot magisch beeld, mooier kan het niet zijn.

1925260_10152336086966424_1169770552_n